Iedereen mag meedoen, jong en oud

Alleen volledig ingevulde wedstrijdformulieren zijn geldig. Een bevestiging van deelname wordt naar het emailadres gestuurd dat op het wedstrijdformulier is ingevuld

De jury trekt uit alle goede inzendingen de eerste, tweede en derde geldprijswinnaars

Onder alle goede inzendingen worden 25 boeken verloot (“Een korte tijd van Glorie” over de geschiedenis van het Huis te Breckelenkamp)

De eerste 50 goede inzenders worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking en een rondleiding op landgoed Huis te Breckelenkamp

Een prijs wordt uitsluitend toegekend aan de persoon waarvan de gegevens op het wedstrijdformulier staan vermeld. Alleen inzendingen met juist ingevoerde persoonsgegevens komen in aanmerking voor een prijs.

De jury neemt via een emailbericht contact op met de prijswinnaars. Prijswinnaars dienen binnen vijf dagen de prijs te accepteren door het (terug)sturen van een ontvangstbevestiging. Indien de ontvangstbevestiging uitblijft vervalt het recht op de prijs en kiest de jury een andere prijswinnaar.

Geldprijzen worden per bankoverschrijving uitbetaald. Prijswinnaars verstrekken op verzoek van de jury alle gegevens die nodig zijn om de overschrijving uit te voeren. De bankrekening dient op naam te staan van de prijswinnaar of zijn/haar ouder of voogd.